Методичні рекомендації до оформлення випускної кваліфікаційної роботи. Агроінженерія. Магістри - Васильковський, О. М.; Петренко, Д. І.; Васильковська, К. В.; Лещенко, С. М.; Мороз, С. М. (ЦНТУ, 2020)
Магістерська кваліфікаційна робота є кінцевою складовою частиною навчального процесу, активною формою самостійної науково-дослідницької роботи в магістратурі. За характером магістерська робота є дослідно-конструкторською з відповідними вимогами до оформлення з обов’язковою перевіркою на доброчесність у програмах з виявлення плагіату. Методичні рекомендації призначені для виконання магістерських робіт за спеціальністю 208 – Агроінженерія, у відповідності до освітньої програми «Агроінженерія». Рекомендації висвітлюють мету і задачі випускної роботи, тематику, рекомендації по підбору, систематизації і вивченню спеціальної літератури, нормативно-технологічної документації по проблемам наукових досліджень, збору, аналізу і оформленню матеріалів. У методичних рекомендаціях викладені загальні вимоги до змісту, об’єму і оформлення магістерських робіт.
Keywords: агроінженерія; випускна кваліфікаційна робота; освітній рівень; магістр; графічна частина; структура пояснювальної записки