Сегментний аналіз ринку праці Кіровоградського регіону. - Красножон, Н. С.; Krasnojon, N. (КНТУ, 2012)
У статті проведено аналіз ринку праці Кіровоградської області за структурними ознаками сегментування та запропоновані можливі напрями його регулювання в контексті інноваційної перспективи розвитку регіону. The paper analyzes the labor market Kirovograd region segmentation and structural features suggested possible ways of its regulation in the context of innovation development prospects of the region.
Segmental analyse of labor market in Kirovohrad region.
Keywords: регіональний ринок праці; сегментування; сегменти ринку; рівень зайнятості; рівень безробіття; економічна активність населення