Особливості експлуатації пересувної електростанції при виконанні малооб’ємних робіт - Портнов, Г. Д.; Дворніченко, А. П.; Кривоблоцька, Л. М. (КНТУ, 2008)
Розглядаються питання експлуатації пересувної однофазної електростанції, що є у розпорядженні інженера – механіка, що відповідає за проведення робіт. The questions of exploitation of movable monophase power-station, present at disposal of engineer – mechanic responsible for conducting of works, are considered.
Keywords: ремонт сільськогосподарської техніки; дорожні; будівельні роботи; електроінструмент; пересувна електростанція