Трудоресурсне забезпечення регіону: нові підходи до термінологічного аналізу - Пустовіт, М. В.; Pustovit, М. (КНТУ, 2012)
Розглянуто поняття «трудоресурсне забезпечення регіону», його сутність і роль в економіці регіону, удосконалено термінологічний апарат дослідження в частині уточнення сутності поняття «трудоресурсне забезпечення регіону». The concept of «labour potential provision», his essence and role in the economy of region were considered. The terminology vehicle of research in the part of clarification of essence «labour potential provision» was improved.
The labour potential provision, as the difficult multidimensional phenomenon
Keywords: регіональна економіка; людський розвиток; робоча сила; трудові ресурси; трудовий потенціал