Способи оцінювання надійності банківської діяльності - Доценко, О. С.; Кравченко, О. Г. (КНТУ, 2008)
Запропоновано методи оцінювання надійності комерційних банків, що дозволяє створювати умови для формування сталої банківської системи в Україні. Methods are proposed to evaluate reliability of commercial banks, which allows to set up conditions for building up stable banking system in Ukraine.
Keywords: комерційні банки; рейтинг; комплексне оцінювання; банківська система; ризик; політики; кластер