Основи теорії надійності будівель і споруд - Пашинський, В. А. (ЦНТУ, 2018)
Методичні вказівки в основному призначені для допомоги у вивченні навчальної дисципліни "Основи теорії надійності будівель і споруд" студентами дистанційної форми навчання та студентами денної форми, які навчаються за індивідуальним навчальним планом. Окрім стислого висвітлення теоретичних відомостей про методи забезпечення надійності будівельних конструкцій, значна увага приділена методиці виконання індивідуальної розрахункової (контрольної) роботи. Зміст вказівок відповідає робочій навчальній програмі дисципліни "Основи теорії надійності будівель і споруд" для підготовки магістрів за спеціальністю 192 "Будівництво та цивільна інженерія".
Keywords: будівельні конструкції; теорія надійності; нормування навантажень