Технологія лиття в металеві форми. Лабораторні роботи - Ломакін, В. М.; Lomakin, V. (ЦНТУ, 2025)
В методичних рекомдаціях досліджується вплив технологічних факторів на якість виливків при литті в кокіль, під керованим електромагнітним тиском з застосуванням нетверднучої розосередженої ливниково-живильної системи, при відцентровому литті, під тиском, магнітодинамічні технології та обладнання для обробки і дозування ливарних сплавів в металеві форми. The methodological recommendations study the influence of technological factors on the quality of castings in coil casting, under controlled electromagnetic pressure using a non-hardening dispersed sprue-feeder system, in centrifugal casting, under pressure, magnetodynamic technologies and equipment for processing and dosing of casting alloys into metal molds.
The technology of casting in metal molds
Keywords: кокільне лиття; відцентрове лиття; лиття під керованим електромагнітним тиском; магнітодинамічні технології; coil casting; centrifugal casting; electromagnetic injection molding; magnetodynamic technologies