Фактори зростання доходу від продуктивної праці - Фільштейн, Л. М.; Сочинська-Сибірцева, І. М. (КНТУ, 2004)
В статті розглядається сутність поняття "прибутковість праці”; визначаються основні фактори, що впливають на рівень продуктивності праці; наголошується на необхідності проведення функціонально-трудового аналізу з метою оцінки прибутковості індивідуальної праці. In article the essence of concept «profitableness of work» is considered; major factors which influence a labor productivity level are determined; it is concentrated attention on necessity of carrying out of the functional - labor analysis with the purpose of an estimation of profitableness of individual work.
Keywords: прибутковість праці; доход; доцільність трудової діяльності; резерви продуктивності праці; ефективність виробництва