Методи оцінювання надійності операторів залізничного транспорту: аналітичний огляд - Макаренко, Л. Н. (КНТУ, 2008)
В статті проведений аналітичний огляд кількісних характеристик надійності операторів залізничного транспорту. In article is organized analytical review of the quantitative features to reliability rail-freight traffic operator.
Keywords: людський фактор; надійність ергатичних систем; коефіцієнт готовності; надійність людини-оператора; показник безпомилкової роботи; інтенсивність помилок; імовірність виконання завдання