Основи енергоменеджменту в АПК - Голик, О. П. (КНТУ, 2015)
Наведені методичні рекомендації до виконання самостійної роботи є складовою частиною дисципліні «Основи енергоменеджменту в АПК» для студентів, які навчаються за напрямом 6.100101 «Енергетика та електротехнічні системи в агропромисловому комплексі». Студент повинен ознайомитись з проблемами вибору та обґрунтування більш раціонального типу енергоносіїв, інвестування та фінансування в енергозбереженні, енергетичного навантаження підприємства, питаннями інформаційного забезпечення енергоменеджменту. В даних методичних вказівках для виконання самостійної роботи наведено перелік тем, які студенти повинні опанувати самостійно, та короткі теоретичні відомості.
Keywords: енергозбереження; енергоменеджмент; агропромисловий комплекс; енергетичний ресурс; капіталоскладення; економічна ефективність