Вплив облікової політики підприємства на результати аналізу фінансової звітності - Кулик, В. А.; Kulyk, V. (КНТУ, 2011)
У статті досліджується вплив елементів облікової політики на аналітичні показники, розраховані на підставі фінансової звітності. Автором обґрунтовується необхідність зменшення впливу облікової політики на показники звітності підприємства, оскільки використання елементів облікової політики, передбачених чинним законодавством на теперішній момент зумовлює можливість «коригування» даних звітності потребам власників чи управлінців. In the article is probed influence of elements of registration policy on analytical indexes, expected on the basis of the financial reporting. An author is ground the necessity of diminishing of influence of registration policy on the indexes of accounting of enterprise, as the use of elements of registration policy, foreseen a current legislation now predetermines possibility of «correction» of accounting information in accordance with the necessities of proprietors or managers.
Influence of registration policy of enterprise on the results of analysis of the financial reporting
Keywords: облікова політика підприємства; фінансова звітність; аналіз показників звітності