Пристрій для одержання металевих волокон пресуванням гранул - Пукалов, В. В.; Златопольський, Ф. Й.; Свяцький, В. В.; Конончук, С. В.; Скрипник, О. В.; Харченко, К. О.; Щукіна, М. А.; Pukalov, V.; Zlatopolskyi, F.; Sviatskyi, V.; Kononchuk, S.; Skrypnyk, O.; et al. (Український інститут інтелектуальної власності, 2014)
Винахід належить до волоконної металургії, а саме до пристроїв для пресування волокон з металевих гранул, та може бути використаний для виробництва металевих волокон з подальшим їх використанням в виготовленні пористих волоконних виробів і насичених композиційних матеріалів, що армовані волокнами. The invention relates to fiber metallurgy, namely to devices for pressing fibers from metal granules, and can be used for metal fibers production, followed by their use in the manufacture of porous fiber products and saturated composite materials reinforced with fibers.
Device for production of metal fibers by compressing the granules