Підвищення ефективності використання парків транспортних та технологічних машин шляхом вдосконалення системи технічного обслуговування і ремонту - Харченко, С. В.; Байцан, В. Г.; Косякевич, Д. П.; Лисенко, С. В.; Kharchenko, S.; Baitsan, V.; Kosiakevych, D.; Lysenko S. (ЦНТУ, 2025)
Стаття присвячена виявленню механізмів підвищення ефективності використання парків транспортних та технологічних машин шляхом удосконалення системи технічного обслуговування і ремонту. Подано напрями вдосконалення організації виробництва з технічного обслуговування і ремонту парків транспортних та технологічних машин з метою підвищення ефективності їх використання. The article is devoted to identifying mechanisms for increasing the efficiency of using fleets of transport and technological machines by improving the maintenance and repair system. Directions for improving the organization of production for maintenance and repair of fleets of transport and technological machines are presented in order to increase the efficiency of their use.
Increasing the Efficiency of Using Fleets of Transport and Technological Vehicles by Improving the Maintenance and Repair System
Keywords: транспортна машина; технологічна машина; ефективність використання; парк машин; transport vehicle; technological vehicle; efficiency of use; fleet of vehicles