Напрямки удосконалення механізму стимулювання зайнятості осіб з обмеженими фізичними можливостями - Заярнюк, О. В.; Zajarnuk, O. (КНТУ, 2009)
Стаття присвячена аналізу недоліків існуючого механізму стимулювання зайнятості осіб з обмеженими фізичними можливостями. Запропоновані напрямки удосконалення механізму стимулювання зайнятості осіб з обмеженими фізичними можливостями. The article is devoted the analysis of lacks of existent employment stimulation mechanism of invalids. Directions of improvement of existent employment stimulation mechanism of invalids.
Directions of improvement of employment stimulation mechanism of invalids
Keywords: люди з обмеженими можливостями; працевлаштування; зайнятість