Державні інвестиції і партнерство держави і бізнесу - Павлюк, К. В. (КНТУ, 2009)
У статті розглянуто роль інвестицій у забезпеченні економічного зростання, обґрунтовано доцільність створення фонду розвитку як інструменту державної інвестиційної політики, необхідність розвитку партнерських відносин і приватного сектора в інвестиційній сфері. The article studies the role of investments in the ensuring economical grouth, it grounds the expediency of forming the Development Fund as an instrument of state investment policy and the necessity of developing the partnership and private sector inside then investment field.
Keywords: державні інвестиції; партнерство держави і бізнесу; Фонд розвитку; державна фінансова підтримка