Дослідження та програмна реалізація системи протидії детектуванню антивірусною системою за допомогою штучного інтелекту - Колесник, Дарина Сергіївна; Kolesnyk, Daryna (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за другим (магістерським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи протидії детектуванню антивірусною системою за допомогою штучного інтелекту. Метою розробки є дослідження та програмна реалізація системи протидії детектуванню антивірусною системою за допомогою штучного інтелекту. Об’єктом дослідження є процес протидії детектуванню антивірусною системою за допомогою штучного інтелекту. Предметом дослідження є методи протидії детектуванню антивірусною системою за допомогою штучного інтелекту. In this final qualification work for the second (master's) level of higher education, software has been developed, which is intended for a system for counteracting detection by an antivirus system using artificial intelligence. The purpose of the development is the research and software implementation of a system for counteracting detection by an antivirus system using artificial intelligence. The object of the research is the process of counteracting detection by an antivirus system using artificial intelligence. The subject of the research is methods for counteracting detection by an antivirus system using artificial intelligence.
Research and software implementation of a system for counteracting detection by an antivirus system using artificial intelligence
Keywords: комп’ютерні науки; антивірусна система; штучний інтелект; computer science; antivirus system; artificial intelligence