Історія інженерної діяльності - Мезенцева, О. М. (ЦНТУ, 2021)
В методичних вказівках наводиться тематичний склад навчальної дисципліни та перелік питань для самоконтролю студентами теоретичних знань. Представлені тестові завдання по всім темам та тематика рефератів. Методичні вказівки призначені для студентів спеціальності 208 «Агроінженерія» денної і заочної форм навчання.
Keywords: інженер; винахід; інженерна діяльність