Особи з обмеженими фізичними можливостями на ринку праці України: стан, проблеми та перспективи - Заярнюк, О. В.; Zaiarniuk, O. (КНЕУ, 2007)
Стаття присвячена проблемі дослідження становища осіб з обмеженими фізичними можливостями на ринку праці України. Аналізуються перешкоди, що стримують трудову активність інвалідів, пропонуються деякі перспективні напрями стимулювання зайнятості осіб з обмеженими фізичними можливостями. The article devoted to the study of the situation of disabled people in the labour market of Ukraine. The obstacles that hinder the activity of the disabled people are analysed and some promising prospects of encouraging employment of disabled people are suggested
Persons with disabilities in the labour market of Ukraine: state, problems and prospects
Keywords: особи з обмеженими фізичними можливостями; спеціалізована зайнятість; ринок праці; disabled people; specialized employment; labour market