Сутність і структура воєнної економіки - Нестеренко, Ю. О.; Nesterenko, J.; Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Кіровоград : „Поліграф-сервіс”, 2011)
У даній роботі визначено сутність та структуру воєнної економіки як науки і як особливої сфери господарювання країни, її значення і стан у нашій державі. Розглядаються фактори, що впливають на військову ситуацію, яка склалася і розвивається в Україні. In this paper, the essence and structure of the military economy as a science and as a special sphere of economy of the country, its significance and status in our state are determined. The factors influencing the military situation that has developed and developed in Ukraine are considered.
The essence and structure of the military economy
Keywords: військова економіка; військово-економічні відносини; військовий бюджет; стан збройних сил; military economy; military-economic relations; military budget; state of armed forces