Проект малогабаритної молоткової дробарки - Сенченко, Євгеній Русланович; Senchenko, Yevhenii (ЦНТУ, 2024)
Кваліфікаційна робота присвячена розробці малогабаритної молоткової дробарки для подрібнення кам'яних матеріалів будь-якої міцності. У роботі виконано аналіз наукової та патентної інформації, розроблено технічну характеристику дробарки, проведено розрахунки її основних параметрів, обґрунтовано вибір конструкції. Також розглянуто питання охорони праці та запропоновано відповідні заходи для безпечної експлуатації обладнання. Дробарка може застосовуватися на діючих підприємствах по переробці гірничих порід або у приватних господарствах. The qualification work is dedicated to the development of a small hammer crusher for crushing stone materials of any strength. The study includes an analysis of scientific and patent information, development of the crusher’s technical specifications, calculation of its main parameters, and justification of the chosen design. Occupational safety issues are also considered, with proposed measures for the safe operation of the equipment. The crusher can be used at operating enterprises for mineral processing or in private enterprises.
Project of a Small Hammer Crusher
Keywords: дробарка; конструкція; міцність; crusher; construction; strength