Новітні системи землеробства. Практичні роботи - Резніченко, В. П. (ЦНТУ, 2023)
Методичні рекомендації до проведення практичних робіт з новітніх систем землеробства згідно вимог кредитно-трансферної системи навчання для здобувачів ОПП «Агроінженерія» спеціальності 208 «Агроінженерія» другого ступеня вищої освіти. Практичні роботи доповнені додатковим табличним матеріалом, який необхідний для виконання практичних завдань. Методичні рекомендації будуть використані як для аудиторної роботи під керівництвом викладача, так і для самостійної роботи здобувачів.
Keywords: методичні рекомендації; новітні системи землеробства; агроінженерія