Підготовка документів за допомогою Свободного програмного забезпечення - Оришака, О. В.; Марченко, К. М. (ЦНТУ, 2020)
Підготовка слкадних текстових документів за допомогою HTML (XHTML, XML) + CSS
Keywords: Свободне програмне забезпечення; Free software