Економічні аспекти охорони навколишнього середовища в Кіровоградському районі - Мірзак, Т. П.; Гліжинський, М. (КНТУ, 2007)
В статті проаналізовано вплив сільського господарства на навколишнє середовище Кіровоградського району та визначено шляхи його зменшення.
Keywords: сільське господарство; екологічна інфраструктура; природне середовище