Исследование станочных погрешностей в условиях производства деталей штампов в среде адаптивной сквозной компьютерной технологии - Клещёв, Г. М.; Клещов, Г.; Kleschev, G. (КНТУ, 2011)
В работе проведены исследования, связанные с погрешностями станочных приводов при изготовлении деталей штампов в среде адаптивной компьютерной технологии. У роботі проведені дослідження, пов'язані з погрішностями верстатних приводів при виготовленні деталей штампів в середовищі адаптивної компьютерой технології. Researches, related to the errors of machine-tool drives at making of details of stamps in the environment of adaptive computer technology, are in-process conducted.
Дослідження верстатних погрішностей в умовах виробництва деталей штампів в середовищі адаптивної крізної комп'ютерної технології
Research of machine-tool errors in the conditions of production of details of stamps in the environment of adaptive through computer technology
Keywords: модель; компьютерная технология управления; детали штампов; адаптация