Урановидобувні території України - Найдьонова, О. О. (Бібліотека КНТУ, 2012)
В бібліографічному покажчику представлені: книги, статті з періодичних та продовжуваних видань, які видано в Україні, відповідної тематики. Перевагу надано матеріалам місцевих періодичних видань. Матеріал подано мовою оригіналу згідно ДСТУ ГОСТ 7.1-2006 «Бібліографічний запис, бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання». Бібліографічний покажчик адресовано викладачам, аспірантам та студентам університету.
Keywords: уранові родовища; урановорудний район; видобуток уранових руд; екологічна безпека; здоров’я людини; бібліографічний покажчик