Вплив системи технічного обслуговування і ремонту автомобілів на собівартість вантажних перевезень - Аулін, В. В.; Замота, О. М.; Aulin, V.; Zamota, О. (КНТУ, 2010)
В статті розглянуто вплив системи технічного обслуговування і ремонту автомобілів на собівартість перевезень. Показано, що з точки зору собівартості вантажних перевезень є необхідність впровадити більш прогресивну систему технічного обслуговування і ремонту по технічному стану (адаптивна система) у порівнянні з планово-попереджувальною системою. In the article influence of the system of technical service and repair of cars is considered on the prime price of transportations. It is rotined that from point of prime price of freight transportations there is a necessity to inculcate more progressive system of technical service and repair on the technical state (adaptive system) as compared to the preventive-maintenance system.
Influence of the system of technical service and repair of cars on the prime price of freight transportations
Keywords: система технічного обслуговування і ремонту; планово-попереджувальна система; адаптивна система; технічний стан; собівартість перевезень