Проектування маятникового змішувача продуктивністю 25 м3/год - Губрій, Сергій Сергійович; Hubrii, Serhii (ЦНТУ, 2024)
В бакалаврській роботі виконано опис і обґрунтування вибору обладнання для приготування формувальної суміші, проаналізовано і розраховано робочий процес маятникового змішувача, визначено його основні параметри і розміри, потужність приводів, запропонована математична модель часу спрацювання пневмоциліндру, описані заходи по створенню безпечних умов праці. Об'єкт розробки – проектування маятникового змішувача продуктивністю 25 м3/год. Предмет розробки – визначення конструктивних та технологічних параметрів маятникового змішувача. Результати проектування – спроектовано маятниковий змішувач продуктивністю 25 м3/год. Результати розробки можуть бути рекомендовані для впровадження при виробництві формувальних та стержньових сумішей в умовах серійного та масового виробництва. The bachelor's thesis describes and justifies the choice of equipment for the preparation of the molding mixture, analyzes and calculates the working process of the pendulum mixer, determines its main parameters and dimensions, drive power, proposes a mathematical model of the pneumatic cylinder operating time, and describes measures to create safe working conditions. The object of development is the design of a pendulum mixer with a capacity of 25 m3/h. Subject of development - determination of design and technological parameters of the pendulum mixer. Design results - a pendulum mixer with a capacity of 25 m3/h was designed. The results of the development can be recommended for implementation in the production of molding and core mixtures in serial and mass production.
Designing a pendulum mixer with a capacity of 25 m3/hour
Keywords: маятниковий змішувач; суміш; катки; плужки; pendulum mixer; mix; rollers; plows