Етика та культура бізнесу - Пітел, Н. С.; Тушевська, Т. В.; Доренська, А. О. (ЦНТУ, 2023)
Дисципліна «Етика та культура бізнесу» забезпечує здобувачів необхідними знаннями для вирішення етичних питань у сфері підприємництва, сприяючи формуванню сучасного уявлення та глибокого розуміння значення цивілізованих бізнес-відносин на внутрішньому ринку та авторитету національного підприємця в очах міжнародних партнерів. Методичні рекомендації до вивчення дисципліни мають забезпечити формування знань, вмінь і здатностей майбутніх фахівців щодо сучасних концепцій етики бізнесу, а також аспектів практичного використання даних концепцій в процесі управління персоналом та підприємством в цілому з метою побудови ефективно та етичної взаємодії керівників підприємств та організацій, окремих працівників, бізнесу, держави, та суспільства в цілому.
Keywords: етика бізнесу; культура бізнесу