Конкурентоспроможна модель інноваційного розвитку економіки України - (:unkn) unknown (Ексклюзив-Систем, 2018)
Збірник містить матеріали міжнародної науково-практичній конференції "Конкурентоспроможна модель інноваційного розвитку економіки України", яка відбулася 11 квітня 2018 року у Центральноукраїнському національному технічному університеті. У доповідях розглянуто науково-теоретичні і прикладні проблеми бюджетно-податкових відносин в умовах інноваційного розвитку економіки. Досліджено особливості інноваційного розвитку реального сектору економіки, галузей та інфраструктури. Висвітлено вітчизняний та міжнародний досвід державного регулювання інноваційного розвитку економіки, формування та розвитку сучасних інноваційно-інтегрованих структур, роль територіальних громад у забезпеченні інноваційного розвитку. Розкрито соціально-економічні питання забезпечення конкурентоспроможності суб’єктів господарювання в умовах становлення інноваційної парадигми розвитку. Охарактеризовано кількісні та якісні аспекти розвитку людського потенціалу в контексті інноваційно-інвестиційних трансформацій. Розглянуто особливості інформаційно-аналітичного забезпечення інноваційного розвитку.
Keywords: бюджетно-податкові відносини; інноваційний розвиток економіки; державне регулювання інноваційного розвитку економіки; конкурентоспроможність суб’єктів господарювання; інноваційна парадигма; розвиток людського потенціалу