Мультифакторна модель в оцінці ефективності використання оборотних активів підприємства - Домбровська, Д. О. (ЦНТУ, 2024)
Описується мультифакторна модель в оцінці ефективності використання оборотних активів підприємства.
Keywords: фінансовий менеджмент; фінанси підприємства; факторний фінансовий аналіз