Державний фінансовий контроль. Тестування - Головченко, Н. Ю.; Holovchenko, N. (ЦНТУ, 2022)
В методичних рекомендаціях наведено перелік питань, що виносяться на екзамен та тестові завдання для опрацювання для підготовки до контрольних тестувань.
State financial control
Keywords: Державна аудиторська служба; фінансові правопорушення; контрольні дії