Використання психологічних законів придбання товарів у збутовій діяльності підприємства - Волчкова, Г. К.; Яковенко, Р. В.; Volchkova, H.; Yakovenko, R. (РВЛ ЦНТУ, 2020)
У тезах наведено психологічні ефекти та правила, що обумовлюють поведінку споживача в різних ситуаціях. Theses present the psychological effects and rules that determine consumer behavior in different situations.
The use of psychological laws of acquisition of commodities in the sales activities of the enterprise
Keywords: маркетингова стратегія; результат; враження; товар; вибір; цінність; marketing strategy; result; impression; commodity; choice; value