Наука – виробництву, 2015 - (:unkn) unknown (КНТУ, 2015)
Збірник містить тези доповідей за матеріалами XLVI наукової конференції викладачів, аспірантів та співробітників, що відбулась16 квітня 2015 році на базі Кіровоградського національного технічного університету. Містить матеріали досліджень за основними напрямами наукової діяльності в університеті.
Keywords: наукова діяльність; наукова конференція; тези доповідей