Інвестиційні управлінські рішення в системі управління підприємством - Клименко, О. В. (КНТУ, 2007)
В статті розглянуто основні питання пов’язані з виробничим аспектом інвестиційних рішень, наведена структура інформації яка супроводжує прийняття та реалізацію таких рішень, розглянуті питання реформування організаційної структури підприємства при здійсненні інтеграції управління інвестиційних процесів до єдиної системи управління підприємством. This article answers main questions concerning industrial aspects of the investments, provides us with structure of the information that follows the management processes of development and realization of such kind of management activity. Problems of improving the organizational structure of the enterprise in case of integration of investments management into unique enterprise management system are shown in this article too.
Keywords: виробництво; виробничі інвестиції; інформація; структура інформації; організаційна структура підприємства; автоматизація управлінських процесів