Актуальні питання соціального розвитку сільських територій - Невесенко, В. Д.; Nevesenko, V. (КНТУ, 2012)
У статті досліджено економічні та соціальні особливості і проблеми розвитку сільських територій. Визначено засоби та шляхи подолання соціально-економічних проблем розвитку сільських територій. Economic and social features and problems of development of rural territories are investigational in the article. Facilities and ways of overcoming of socio-economic problems of development of rural territories are certain.
Pressing questions of social development of rural territories
Keywords: сільська територія; соціально-економічний розвиток; сталий розвиток; зайнятість; безробіття; рівень життя населення