Технологія машинобудування - Павленко, І. І.; Артюхов, А. М.; Підгаєцький, М. М.; Мажара, В. А.; Сторожук, М. О. (ЦНТУ, 2018)
Курсовий проект з технології машинобудування дозволяє закріпити теоретичні знання по даній дисципліні та допомагає набути практичні навички для їх застосування при розробці технологічних процесів виготовлення деталей з використанням всіх необхідних технологічних, конструкторських, організаційно-економічних обґрунтувань, розрахунків та інших інженерних рішень.
Keywords: структура курсового проекту; технологія машинобудування; проектування; технологічний процес; технологічні розрахунки