Методи моделювання та розробка програмного забезпечення для бізнес-процесів - Смірнов, О. А.; Дюбко, Г. Ф.; Кіслов, А. І. (КНТУ, 2008)
У статті розглянуті методологічні підходи для бізнес-процесів. Запропоновані методи моделювання та розробки програмного забезпечення для страхового бізнесу. Визначене програмне забезпечення для реалізації страхових додатків. In the article methodological approaches are considered for business of processes. Offered methods of design and software development for insurance business. Software is certain for realization of insurance appendixes.
Keywords: моделювання; програмне забезпечення; бізнес-процес