Сучасний стан економіки України: проблеми та перспективи розвитку - (:unkn) unknown (ЦНТУ, 2021)
Збірник містить матеріали VІІІ обласної науково-практичної конференції учнів та здобувачів вищої освіти ― "Сучасний стан економіки України: проблеми та перспективи розвитку", яка відбулась 17 листопада 2021 року у Центральноукраїнському національному технічному університеті, м. Кропивницький. Доповіді учасників НПК присвячені проблемам та перспективам розвитку економіки після пандемії коронавірусу, тенденціям на ринку праці, сучасному менеджменту в епоху глобалізації й стрімкого розвитку, веденню бізнесу онлайн (Digitals, інтернет, маркетинг, рекламна діяльність та SMM), регіональному аспекту екосвідомості та екокультурі поколінь, проблемам оздоровлення, відпочинку, спорту та правильного харчування в житті молоді.
Keywords: фінансово-економічна безпека; кластеризація регіону; управління персоналом; цифровізація адміністративних послуг; конкурентоспроможність підприємства; кадрова безпека організації; трудова міграція в Україні; менеджмент підприємства