Економічна безпека та управління ризиками в підприємницькій діяльності. Практичні заняття - Жовновач, Р. І.; Сисоліна Н. П. (ЦНТУ, 2024)
Методичні рекомендації до підготовки на практичні заняття та виконання самостійної роботи з дисципліни «Економічна безпека та управління ризиками в підприємницькій діяльності» містять навчальну програму курсу, комплекс навчально-методичного забезпечення до кожної теми курсу (питання для поглибленого вивчення матеріалу, теми рефератів, практичні кейси); орієнтовні питання для заліку, а також список джерел для поглибленого вивчення курсу.
Keywords: економічна безпека; управління ризиками в підприємницькій діяльності; управління ризиками; підприємницька діяльність