Застосування методу рейтингових оцінок для аналізу ефективності сільськогосподарської діяльності - Крячко, В. Г. (КНТУ, 2008)
У статті за методом рейтингових оцінок з використанням «теорії адитивної цінності» здійснено аналіз ефективності діяльності суб’єктів госпродарювання у сільському господарстві. За інтегрованим показником виділено зони різної ефективності ведення сільськогосподарської діяльності у Кіровоградській області. In the article after the method of ratings estimations with the use of «theory of aditivnoy value» the analysis of efficiency of activity of subjects of gosprodaryuvannya is carried out in agriculture. After a computer-integrated index the areas of different efficiency of conduct of agricultural activity are selected in the Kirovogradskiy area.
Keywords: метод рейтингових оцінок; теорія адитивної цінності; метод суми місць; ефективність