Механізм функціонування інноваційного підприємництва машинобудівних підприємств - Великий, Ю. В.; Velikyy, Y. (КНТУ, 2011)
У статті визначено сукупність форм і методів інноваційного підприємництва машинобудівних підприємств. Виділено показники, що визначають результативність інноваційної сфери, потенційні можливості споживання її продукту. The combination of forms and methods of an innovative entrepreneurship of shipbuilding enterprises has been identified in the article. The indices that identify the performance of an innovative sphere, potential opportunities of their products consumption have been demonstrated.
The mechanism of functioning of an innovative entrepreneurship of shipbuilding enterprises
Keywords: інновації; машинобудівні підприємства; інноваційне підприємництво; технології; інноваційна сфера