Методика податкового контролю формування валових витрат підприємства з використанням інформаційних можливостей бухгалтерського обліку - Фоміна, Т. В. (КНТУ, 2009)
В статті наведено методику податкового контролю правильності формування валових витрат підприємства для цілей оподаткування податком на прибуток через висвітлення етапів, джерел формування доказової бази, способів їх отримання з використанням інформаційних можливостей бухгалтерського обліку. In the article the method of tax control of rightness of forming of gross charges of enterprise is offered for the purposes of taxation by an income tax by basis jf the use of informative possibilities of accounting.
Keywords: податковий контроль; валові витрати; валові доходи; оподаткування; податок на прибуток; бухгалтерський облік; інформаційні можливості