Значення соціальних ризиків в системі соціального захисту населення України - Вуйченко, М. А. (Ексклюзив-Систем, 2021)
Досліджується значення соціальних ризиків в системі соціального захисту населення України.
Keywords: страхування; соціальне страхування; соціальне забезпечення