Математичне моделювання процесів і систем. Частина 2. Практичні роботи - Амосов, В. В.; Артеменко, Д. Ю.; Мороз, С. М. (ЦНТУ, 2021)
Методичні рекомендації сприятимуть підвищенню рівня математичної підготовки здобувачів освіти. Розглянуто побудову та використання ММ обробки та графічного відображення результатів експерименту, ММ системи роздачі кормів, ймовірнісну ММ сівби.
Методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти магістр спеціальності 208 "Агроінженерія" освітньо-наукова програма "Агроінженерія"
Keywords: моделювання; математична модель; процес; система