Інформатизація в Україні : основні напрями, тенденції, проблеми - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R.; Самсонова, К. В.; Samsonova, K. (Поліграф-сервіс, 2011)
У статті окреслено значення інформатизації суспільства, її стан та особливості в Україні. Досліджено переваги та недоліки інформатизації українського суспільства для швидшої адаптації держави до глобалізаційних процесів. The article outlines the importance of informatization of society, its state and peculiarities in Ukraine. The advantages and disadvantages of informatization of Ukrainian society for the faster adaptation of the state to globalization processes are explored.
Informatization in Ukraine : main directions, trends, problems
Keywords: інформація; інформатизація; інформаційні технології; інформаційна свобода; науковий пошук; екологічний контроль; information; informatization; information technologies; information freedom; scientific search; ecological control