Напрямки покрашення фінансового стану підприємства в сучасних умовах - Лапа, Богдан Вікторович; Lapa, Bohdan (ЦНТУ, 2025)
Метою випускної кваліфікаційної роботи є обґрунтування напрямків покращення фінансового стану підприємства в умовах воєнного часу на прикладі ПрАТ «Кіровоградобленерго». The aim of the qualification thesis is to substantiate the directions for improving the financial condition of the enterprise during wartime, using the case of PJSC "Kirovohradoblenergo".
Directions for improving the financial condition of an enterprise in modern conditions
Keywords: фінансовий стан; фінансові процеси; конкурентоспроможність; financial condition; financial processes; competitiveness