Дослідження та програмна реалізація системи керування СЗД на основі SMB Direct - Рудяк, А. (ЦНТУ, 2025)
Результат роботи – програмна реалізація системи керування СЗД на основі SMB Direct. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення.
Keywords: апаратні та програмні засоби; програмне забезпечення