Удосконалення системи транспортного забезпечення агропромислового виробництва у ТОВ «ЛАНДТЕХ» м. Кропивницький - Олійник, Владислав Віталійович; Klyushkin, Vladyslav (ЦНТУ, 2024)
Здійснено аналіз організації системи транспортного забезпечення в сільськогосподарських підприємствах. Розглянуто систему транспортного забезпечення: сутність, специфіка та принципи формування. Наведено техніко-економічні умови та особливості експлуатації транспорту у сільському господарстві. Надано методику формування та використання вантажного автомобільного транспорту у сільськогосподарських підприємствах. Дано транспортне забезпечення агропромислового виробництва Кропивницького району Кіровоградської області. Проаналізовано стан та використання автотранспорту в сільськогосподарських підприємствах. Розглянуто ефективність функціонування вантажного автотранспорту у сільськогосподарських підприємствах. Вдосконалено систему транспортного забезпечення у сільськогосподарських підприємствах. Прогнозовано обсяги вантажоперевезень в агропромисловому виробництві. Проаналізовано підвищення ефективності управління вантажним автотранспортом у агропромисловому виробництві. Дано аналіз інформаційному забезпеченню управління та обліку роботи автомобільного транспорту в агропромисловому виробництві. The analysis of the organization of the transport support system in agricultural enterprises was carried out. The transport support system was considered: the essence, specifics and principles of formation. The technical and economic conditions and features of transport operation in agriculture were given. The methodology for the formation and use of freight road transport in agricultural enterprises was given. The transport support of agro-industrial production in the Kropyvnytskyi district of the Kirovohrad region was given. The condition and use of motor vehicles in agricultural enterprises was analyzed. The efficiency of the functioning of freight vehicles in agricultural enterprises was considered. The transport support system in agricultural enterprises was improved. The volumes of freight transportation in agro-industrial production were forecasted. The increase in the efficiency of freight vehicle management in agro-industrial production was analyzed. The analysis of the information support for the management and accounting of motor transport in agro-industrial production was given.
Improvement of the transport support system for agro-industrial production at LLC "LANDTECH", Kropyvnytskyi
Keywords: транспортне забезпечення; агропромислове виробництво; transportation support; agro-industrial production