Програмне забезпечення системи кібербезпеки для багатофакторної біометричної ідентифікації з використанням інтерфейсу BioAPI - Пашева, Марія Павлівна; Pasheva, Mariia (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи кібербезпеки для багатофакторної біометричної ідентифікації з використанням інтерфейсу BioAPI. Метою розробки є програмне забезпечення системи кібербезпеки для багатофакторної біометричної ідентифікації з використанням інтерфейсу BioAPI. Результат роботи – програмна реалізація системи кібербезпеки для багатофакторної біометричної ідентифікації з використанням інтерфейсу BioAPI. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі Visual C++. In this final qualification work for the first (bachelor's) level of higher education, software has been developed that is intended for a cybersecurity system for multifactor biometric identification using the BioAPI interface. The purpose of the development is to develop software for a cybersecurity system for multifactor biometric identification using the BioAPI interface. The result of the work is a software implementation of a cybersecurity system for multifactor biometric identification using the BioAPI interface. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software are provided. The program can be used on PCs with Windows 10/11. The program was developed in Visual C++.
Software for a cybersecurity system for multifactor biometric identification using the BioAPI interface
Keywords: кібербезпека; багатофакторна біометрична ідентифікація; BioAPI; cybersecurity; multifactor biometric identification