Комп'ютерна графіка - Смірнова, Н. В.; Смірнов, В. В. (КНТУ, 2015)
Для студентів денної форми навчання, що вивчають навчальну дисципліну “Комп’ютерна графіка” за напрямом підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія».